Despre noi

Activitatea principala este realizarea soft-ului la comanda (software orientat catre client), cu scopul de a raspunde celor mai exigente cerinte a potentialilor nostri clienti, fie ca ii identificam in forma unor persoane juridice sau institutii culturale de stat, cat si prin prisma utilizarii tehnologiilor celor mai avansate, in facilitarea acestui proces.

Avand in vedere experienta si studiile echipei RESURRECTION SYSTEMS din domeniul istorico-arheologic, am dorit punerea in practica a unei simbioze intre domeniul stiintific al arheologiei si cel al tehnologiei de ultima ora, dezvoltam soft-uri de generare a realitatii virtuale si a tehnologiei “Bird´s Eye View” cat si prezentarea lor intr-un format vizual tuturor clientilor.

Dezvoltarea unei aplicatii, compatibila cu toate sistemele de operare majore, utilizate la nivel mondial de catre toti producatorii de telecomunicatii si telefonie mobila si tablete, care va încorpora tehnologia, „Bird´s Eye View”, ce consta in observarea mediului inconjurator din perspectiva unei pasari in zbor. Incorporarea acestei tehnologii in aplicatia noastra, va permite utilizatorilor, sa descopere un nou univers, o noua perspectiva asupra tuturor siturilor istorice si culturale, de pe o raza setata in limitele dorite de catre clienti, in funcite de pozitia acestora pe harta. Vor avea ocazia sa „zboare” practic, asemenea unei pasari, in jurul acestor situri de interes, si sa observe atat imagini actuale, cat si reconstituirea grafica a acestora, in diferite perioade istorice. Comercializarea acestei aplicatii se va face in mod direct sau indirect catre clientii nostri, prin intermediul website-ului personal si mai ales prin intermediul site-urilor de specialitate, precum Apple Store, pentru sistemul de operare IOS si PlayStore, pentru aplicatiile dezvoltate pentru sistemul de operare Android.

Recrearea, reconstituirea in mod grafic prin randare de imagine virtuala, in mod vizual, a noilor descoperiri, a cetatilor antice si medievale, a ruinelor, a obiectivelor istorice si culturale importante, a tuturor siturilor de referinta de pe teritoriul Romaniei, va forma coloana vertebrala a muncii noastre.